eXTReMe Tracker
e-okul E-Bilgisayar dizi izle Kilo Alma bez bebek ateşten koltuk dizi izle pars narko terör

24 Şubat 2008 Pazar

Ateşten Koltuk 1 Bölüm Fragmanı

Ateşten Koltuk Fox TV

Yakında FOX Tv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor, Ateşten Koltuk. Bugün Gazetesi'nden ayrılan Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak ve Rauf Tamer'in oğlu Emir Tamer'in sahibi olduğu EMMA Prodüksiyon şirketi dizinin yapımcılığını yapacak. Dizide, Nazlı Ilıcak ve Can Ataklı da rol alacak.

Dizinin konusu bir Başbakan'ın yaşamı üzerine... Tamamen kurgu olan olaylar 61. Hükümet döneminde geçiyor. Hükümette "Demokrat Hürriyet Partisi." var. Dizi film aslında hayali bir başbakanın hayat hikayesini, ailesini, çevresinde gerçekleşen olayları ve yaşadıklarını anlatıyor ancak projenin çıkış noktasının Başbakan Erdoğan olduğu belirtiliyor.

Can Ataklı Başbakanlık Müşteşarı rolünde oynayacak. Mehmet Ali Ilıcak'ın karısı Mayra Ilıcak ise Başbakan'ın kızı rolünde...

Dizinin konusu "bir Başbakan'ın yaşamı."
Hükümet "61'inci Cumhuriyet hükümeti."
Başbakan Kemal Atak. (Tiyatro oyuncusu Tayfun Eraslan oynuyor)
Başbakan'ın partisi "Demokrat Hürriyet Partisi."
Gazeteci Can Ataklı "Başbakanlık Müsteşarı."
Mehmet Ali Ilıcak'ın eşi Meyra Ilıcak "Başbakan'ın kızı."

"Proje" Mehmet Ali Ilıcak ile "çocukluk arkadaşı" Emir Tamer'in (Rauf Tamer'in oğlu) projesi.

Başbakan, Büyük Medya patronu ve güçlü polis memuru arasında geçecek olan dizide Nazlı Ilıcak yine Başbakan'a soru soran bir gazeteciyi oynayacak.

Bu kadro bana çok ilginç geldi. Mevcut hükümetin yılmaz savunucusu Ilıcaklar ile bir zamanlar bu hükümeti olağanca şekilde eleştiren, yerden yere vuran Can Ataklı aynı yapımdalar. Varın siz düşünün. Demek ki eleştiren de savunan da çıkar için yapmışlar. Yoksa böyle zıt kutuplar bir araya gelir mi? Çıkar olursa gelir.