eXTReMe Tracker
e-okul E-Bilgisayar dizi izle Kilo Alma bez bebek ateşten koltuk dizi izle pars narko terör

14 Şubat 2008 Perşembe

Ateşten Koltuk Dizi

Çarşamba akşamı Vouge'da FOX'un yöneticileriyle yemekteydik. Genel Müdür Dave Parker Raid, Genel müdür yardımcısı Koray Altınsoy ve Haber müdürü Doğan Şentürk, yemekte FOX'un Türkiye'deki ilk yılında nereden nereye geldiğini anlattı.
Onlara göre FOX 11 ayda tam da planladıkları noktada. Kanalı TGRT'den devraldıklarında izlenme payının 4 olduğunu, bu rakamın şimdilerde ise 7'ye yükseldiğini söylediler.
Amerika'da yapılan 5 yıllık planın ilk yılını başarıyla tamamlayıp hedefe doğru koşan FOX'un ekranında önümüzdeki günlerde ne gibi yeni projeler var diye sorunca aldığımız yanıt şu oldu:
FOX, Türkiye'nin yakın siyasi tarihini mizahi bir dille anlatacak bir dizinin hazırlığı içinde.
Dizi, İngilizlerin ünlü sit-com'u "Emret Bakanım" - bir dönem Haluk Bilginer, Kenan Işık ve Haldun Dormen'li kadroyla yerli versiyonu da çekilmişti - gibi siyasi hiciv yapacak. Projenin sahibi yapımcı değil ama yayıncı biri; Mehmet Ali Ilıcak.
"Ateşten Koltuk" bir başbakan ve yakın çevresinde yaşananları ekrana taşıyacak.
Dizide ilginç isimler rol alacak.
Kimler mi?
Tayfun Eraslan, Gülay Kuriş, Meyra Ilıcak, Mert Kılıç, Ali Atıf Bir ve Can Ataklı.
FOX'un bir diğer yeni ve iddialı dizisi de "Üvey Aile" olacak. Bu dizide de başrolleri Salih Kalyon, Güngör Bayrak, Taner Ertürkler, Turan Özdemir ve Uğur Demirpehlivan oynayacak.
Dizi köklü ve varlıklı Velizade ailesi ile onların yaşam biçimi ile taban tabana zıt bir hayat içinde çingene Kabataş arasındaki mücadeleyi ekrana taşıyacak.
Haydi hayırlısı...

Ateşten Koltuk

Mehmet Ali Ilıcak ve Emir Tamer’in ortaklığında kurulan Emma Prodüksiyon, bir başbakanın medya, iş dünyası ve terör üçgeninde yaşadıklarını “Ateşten Koltuk” dizisi ile ekranlara taşıyor

Emma Prodüksiyon’un “Bir sabah uyandığınızda her şey değişmiş olabilir… Başbakan bile!” sloganıyla tanıttığı dizinin çekimleri sürüyor. “Ateşten Koltuk” Şubat ayı sonunda Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.



Ateşten Koltuk’ta daha önce hiç değinilmemiş bir konuyu işlediklerine dikkat çeken Mehmet Ali Ilıcak “Diziyle, hep göz önünde olan, ama bir sis perdesinin ardında kalan insanları ve onların dünyasına dair bilinmeyenleri anlatmak istiyoruz” dedi.



Seçimi yüksek oy oranı ile kazanmış bir başbakanın göreve başladığı ilk günden itibaren yaşadıklarının konu edildiği Ateşten Koltuk’ta Başbakan’ın yakın çevresi, büyük medya grupları ve sanayicilerle olan ilişkileri ile terör konusu politik göndermelerle anlatılıyor.



Ateşten Koltuk - Kast



Başbakan Kemal Atak Tayfun Eraslan



Başbakanın Eşi İnci Atak Gülay Kuriş



Başbakanın Kızı Selin Atak Meyra Ilıcak



Müsteşar Sinan Utku Can Ataklı



Ekonomi Bakanı Seyfi Demirci Deniz Oral



Ekonomi Bakanı Metresi Merve Paksoy Alona



İş Adamı Cengiz Kazan Murat Onuk



İş Adamı Eşi Berrak Kazan Arzu Pavlova



ANTET Başkanı Okan Kırcalı Serdar Oskay





Öykü : Mehmet Ali Ilıcak



Senaryo : Mehmet Ali Ilıcak & İhsan Aydın